Studio of ceramics 4Ra -Aleksandr Sysoev _ Elena Iliushonok

4RA STUDIO

Ceràmica artistica
Ceràmica utilitària
Ceràmica decorativa
Terrissa Tradicional

Krivskoe (Russia)

PROMOCIÓ ESPECIAL ARGILLÀ 2020

20% de descompte

DEL 25 SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2020​

BIOGRAFIA

Som ceramistes de Rússia, Alexander Sysoev i Elena Ilyushonok. El nostre taller familiar es diu “Studio of Ceramics 4Pa”. Portem més de 25 anys dedicats a la ceràmica professional. La ceràmica per a nosaltres no és només feina … És una forma de vida. Alexander Sysoev va néixer el 1961. Va començar a treballar professionalment en ceràmica el 1993. – “Des d’aleshores no puc imaginar la meva vida sense la ceràmica. El “diàleg” amb aquest material sorprenent sempre és interessant i emocionant.” Elena Ilyushonok va néixer el 1968. Graduada al departament d’arts gràfiques de l’Institut Pedagògic de Smolensk. Va començar a estudiar ceràmica des dels seus dies d’estudiant. “El primer coneixement de l’argila em va obrir una extraordinària llibertat per a la creativitat i àmplies oportunitats per treballar amb forma i plasticitat ”.

Elena Iliushonok & Aleksandr Sysoev

OBRA

Els principals motius de la nostra creativitat són les tradicions eslaves en ceràmica. És sobre aquestes tradicions que hem crescut i ens hem format com a mestres i artistes. Però sempre ens ha interessat les tradicions d’altres cultures. I aquestes tradicions també són una font creativa per a nosaltres. Ens endinsem en el món de la ceràmica de diferents ètnies, sembla que viatgem pel temps i l’espai. En el nostre treball, intentem confiar en l’experiència acumulada per moltes generacions de terrissers i ceramistes i utilitzar les últimes novetats en el camp de la ceràmica. El nostre taller produeix una gran quantitat de vaixella i ceràmica destinats a la decoració d’interiors, façanes i paisatge. Es tracta de rajoles fetes a mà, revestiments de rajoles per a xemeneies, plafons i rellotges de ceràmica, escultures i molt més. Utilitzem només materials de màxima qualitat.

Les superfícies interiors de totes les vaixelles són amb esmalts exclusivament destinats als plats. Una de les principals direccions de la nostra activitat és la ceràmica al foc. Gairebé totes les cultures han utilitzat aquesta tecnologia per a la producció de ceràmica des de l’antiguitat. Per exemple, a Itàlia, es tracta de BUCCHERO, a Rússia – ceràmica de Chernoloschenaya i a Japó – ceràmica RAKU. Realment volem mostrar a la gent que la ceràmica no només són peces utilitàries, sinó també objectes d’art. Ens encanta la ceràmica i ens encanta fer ceràmica, i estem molt contents quan veiem que la gent necessita el nostre art, que la nostra ceràmica alegra l’ànima, decora les cases i fa la vida una mica millor i més brillant.

OBRES

CONTACTA

Studio of ceramics 4Ra

· Elena Iliushonok & Aleksandr Sysoev ·

TELÈFON
E-MAIL
ADREÇA DE TALLER
Ul. Stroiteley, dom 4
Krivskoe (Russia)
Borovsky district, Kaluga region
CP : 249007
WEB
TIPOLOGIA
XARXES SOCIALS

Studio of ceramics 4Ra

PARTICIPACIONS A LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA