Anna Maria Redón

REDÓN - ARTCERÀMIC

Ceràmica artistica
Ceràmica decorativa
Joieria Ceràmica

Barcelona

PROMOCIÓ ESPECIAL ARGILLÀ 2020

10% de descompte

DEL 25 SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2020​

BIOGRAFIA

El 2008 comença una nova etapa. Sempre havia tingut necessitat constant de crear, l’art em captivava. La ceràmica podria ser un nou camí de creixement artístic per mi. La meva vida dona un gir, aprenc i em deixo enriquir de tot l’entorn. Crear és un camí d’auto-coneixement, d’exploració dels meus límits, de donar forma al que no té paraula… la meva creació és fruït de les experiències viscudes i d’una relació espontània, visceral i pràctica amb la matèria. Les meves creacions no sorgeixen d’una idea, sinó d’un estat físic, d’un impuls que em porta a una forma concreta. La dansa, la música, la natura són camps amb els que em trobo identificada.

ANNA MARIA REDÓN HONRUBIA

OBRA

JOIA CERÀMICA
Aquestes creacions tenen la seva arrel en una necessitat constant de jugar i fer. Peça única artesanal, formes geomètriques i colors sobre diferents suports de fang (porcellana, gres, faenza, terra egípcia ) pintades amb esmalts. El disseny del muntatge de cada peça és fet amb plata de llei, llautó o coure i és exclusiu.

 

TÈCNICA CERAMICOGRÀFICA
La tècnica amb la que més treballo és la fotoceràmica He investigat sobre dues tècniques, fotoceràmica i transferència directa, des de fotocopies, sobre ceràmica, arribant a aconseguir, després d’un laboriós procés, resultats molt interessants. Fotoceràmica ( emulsions bicromatades directes a traves d’un negatiu o d’un positiu amb exposició solar ) Transferència directa des de fotocopies ( barreja de pigments u òxids + frita alcalina i aigua )

OBRES

CONTACTA

REDÓN - ARTCERÀMIC

· ANNA MARIA REDÓN HONRUBIA ·

TELÈFON
E-MAIL
ADREÇA DE TALLER
C. Baró de Sant Lluís , 45 2º
Barcelona
CP : 08024
WEB
TIPOLOGIA
XARXES SOCIALS

REDÓN - ARTCERÀMIC

PARTICIPACIONS A LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA