nuria-soley

Núria Soley

JOIERIA CERÀMICA

Palau-solità i Plegamans (Barcelona)

PROMOCIÓ ESPECIAL ARGILLÀ 2020

OBSEQUI AL COMPRADOR

DEL 25 SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2020​

BIOGRAFIA

Vaig néixer a Barcelona l’any 1960 i visc, des de petita, a Palau-solità i Plegamans. La meva formació en els àmbits de la ceràmica i la joieria l’he fet, principalment, a l’Escola Massana de Barcelona. Vaig obrir el taller l’any 1982. Ceramista d’ofici, durant la meva trajectòria professional m’he especialitzat en l’àmbit de la joieria ceràmica, formant-me també en tècniques de joieria per poder treballar personalment la ceràmica i el metall. La meva activitat professional es basa en dos aspectes; la creació, presentant diverses col·leccions de joies i petits objectes, i la docència, un àmbit que des de sempre m’ha agradat.

Núria Soley

OBRA

La meva activitat professional es basa en dos aspectes; la creació, presentant diverses col·leccions de joies i petits objectes, i la docència, un àmbit que des de sempre m’ha agradat.
Les joies:
Les diverses col·leccions que presento son fruit de la investigació amb diferents tècniques ceràmiques i la seva aplicació a la joieria, el que em permet una evolució constant del meu treball. Les joies les concebo com petites escultures per lluir sobre el cos i les elaboro amb porcellana i plata 925.
Els objectes
: Aquesta línia de treball em permet diversificar la meva activitat a partir d’un treball creatiu personal. D’aquest àmbit en destaco els treballs següents: Quadres. Elaborats amb porcellana acolorida, presentada sobre una base de ferro oxidat. Punts de llibre. Fets de plata forjada amb un detall de porcellana. Personalitzables.

Peces personalitzades: Ja sigui per particulars, entitats o administracions, intento que cada encàrrec es tradueixi en una peça singular pensada per a cada ocasió.
Els cursos: En aquest àmbit, actualment imparteixo dos tipus de cursos intensius vinculats a la joieria ceràmica. Un destinat a ceramistes, per ensenyar les nocions bàsiques del treball del metall i un altre dirigit a joiers, en el qual ensenyo a treballar la porcellana per aplicar-la a la joieria. D’altra banda, les càpsules personalitzades, sessions formatives individuals, serveixen per aprofundir en un aspecte concret, ja sigui del treball del metall o de la porcellana.

Si en voleu saber una mica més us convido a visitar el web https://nuriasoley.cat/ Moltes gràcies pel vostre interès.

OBRES

CONTACTA

Núria Soley Casas

TELÈFON
E-MAIL
ADREÇA DE TALLER

Carrer del Comerç,46
Palau-solità i Plegamans
CP : 08184

TIPOLOGIA
WEB
XARXES SOCIALS

Núria Soley

PARTICIPACIONS A LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA