mihailvoic

Kyra Mihailovic Ceramics

Ceràmica decorativa
Joieria Ceràmica

Londres (Regne unit)

PROMOCIÓ ESPECIAL ARGILLÀ 2020

20% de descompte

DEL 25 SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2020​

BIOGRAFIA

Sóc una ceramista professional que té una àmplia experiència en pràctiques creatives d’estudi, educació artística i exhibició i venda de ceràmica. Això inclou participar en Fires Internacionals de Ceràmica a Europa, així com exhibir i vendre treballs al Regne Unit a través de galeries, punts de venda, centres regionals d’artesania i esdeveniments “Open Studio”. Sóc membre de el grup “London Potters” i membre associat de la Craft Potters Association. Faig exclusius articles de ceràmica i joies en el meu estudi al sud-est de Londres. Les influències en el meu treball inclouen l’experiència sensorial quotidiana, les formes naturals i els artefactes històrics. M’encanta explorar diferents tècniques, formes, textures, colors i patrons de ceràmica i constantment estic desenvolupant nous dissenys a través de el procés de fabricació.

Kyra Mihailovic

OBRA

Al crear la meva ceràmica, exploro la forma, el color, el patró i la textura per dissenyar i fer un treball que tingui una forta presència visual i que pugui provocar una sensació d’alegria quan es veu i es fa servir. El meu objectiu és unir la decoració de la superfície de les peces amb les formes, que estan dissenyades per a ser tàctils i agradables d’utilitzar. La funció, la textura, el pes, l’equilibri, l’escala i la forma son considerades acuradament al dissenyar les meves ceràmiques i joies. Les peces a petita escala em brinden l’oportunitat de fer experiments ràpids amb idees per a patrons i colors que s’incorporen a les meves ceràmiques més grans. Les meves ceràmiques estan fetes en porcellana vitrificada o gres i estan pintades amb colors de baixa brillantor i òxids; estan vidriades internament i ocasionalment completament vidriades. La major part del meu treball es realitza al torn i les formes es refinen encara més mitjançant el tornejat. Els colors s’apliquen al material fresc perquè penetrin i s’uneixin permanentment amb la superfície de l’argila. La major part dels meus objectes estan vidriats internament, en una segona cocció més alta, deixant els exteriors sense esmaltar.

Les meves joies de porcellana i plata són úniques i varien en disseny i forma d’un lot a un altre: alguns articles són peces pintades individuals i altres estan fetes de diverses peces, p.exemple porcellana tenyida combinada amb llustre i / o peces pintades / calcomanies de ceràmica, etc. Tots els accessoris són de plata esterlina o aliatge d’or. Utilitzo un forn elèctric de càrrega superior i amb una cuita de preparació (biscuitat) per al con 05 i esmaltat per al con 6/7.

OBRES

CONTACTA

Kyra Mihailovic ceramics

· Kyra Mihailovic ·

E-MAIL
ADREÇA DE TALLER
29 Drakefell Road
London SE14 5SL(Regne Unit)
Londres
CP : 249007
WEB
TIPOLOGIA
XARXES SOCIALS

Kyra Mihailovic ceramics

PARTICIPACIONS A LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA