ceramista-m-florido

M. FLORIDO

CERÀMICA ARTÍSTICA

Rivas Vaciamadrid (comunidad de madrid)

PROMOCIÓ ESPECIAL ARGILLÀ 2020

20% DE DESCOMPTE

DEL 25 SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2020​

BIOGRAFIA

El meu nom Jose Luis Martinez Florido. Sempre em va cridar l’atenció l’Art. La pintura, escultura la música i el meu desig va ser d’aprendre. Vaig poder desenvolupar la meva creativitat a través del dibuix que sempre em va facilitar el pintar i modelar. Crec que amb els anys he aconseguit fer-me un lloc entre tants fantàstics ceramistes. Sempre he treballat sense motlles, creant peces úniques íntegrament de fang. He aconseguit en el transcurs de la meva trajectòria professional, el reconeixement amb diversos premis. Segueixo treballant en el meu taller amb la mateixa il·lusió i gaudint de la màgia i encís de l’fang.

Jose Luis Martinez Florido

OBRA

Bé, en el meu anterior escrit ja he esmentat el tipus d’obres que realitzo, així com la tècnica emprada. Realitzo Escultures i Murals i són peces úniques. Puc ressaltar que algunes de les meves obres implica fer dibuixos a mà alçada i són sempre originals. Jo treball amb fang, porcellana i òxids d’alta temperatura, estan cuites a 1250º.

OBRES

CONTACTA

Cerámica Artística M. FLORIDO

· Jose Luis Martinez Florido ·

TELÈFON
E-MAIL
ADREÇA DE TALLER
C/ Magnolia, 4
Rivas Vaciamadrid (Comunidad de Madrid)
CP : 28522
TIPOLOGIA

Cerámica Artística M. FLORIDO

PARTICIPACIONS A LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA