Ines_requena

Inés Requena Cerámicas

Ceràmica artistica
Ceràmica decorativa

Premià de Dalt (Barcelona)

PROMOCIÓ ESPECIAL ARGILLÀ 2020

20% de descompte

DEL 25 SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2020​

BIOGRAFIA

Els meus inicis en el món de la ceràmica es van donar des de petita, ja que la meva mare era ceramista i l’ofici era present en cada racó de casa nostra. La meva germana i jo anàvem a les classes que la nostra mare impartia al seu taller i quan vam ser més grans la ajudàvem a preparar l’argila, els esmalts, carregar el forn …. el que fos necessari. La ceràmica per a mi, sempre havia estat un hobby, jo treballava en una empresa i anava a taller en els meus temps lliures. L’any 2000 es van donar canvis a nivell empresarial i familiar i la meva mare em va proposar treballar al taller. Vaig estar 3 anys treballant i aprenent amb ella fins que vaig decidir venir a viure a Barcelona (sempre amb la idea de tenir el meu taller algun dia). Vaig començar apuntant-me a un taller per aprendre tècniques que no havia utilitzat i finalment el 2012 vaig emprendre una nova aventura i vaig obrir el meu propi taller de ceràmica a Premià de Dalt.

INES FERNANDEZ REQUENA

OBRA

Faig objectes de ceràmica decorativa i d’il·luminació, de formes irregulars i asimètriques. M’inspira la natura, les marques que deixa el mar a les roques, les branques dels arbres, però també m’inspira l’arquitectura, altres artistes, objectes quotidians. Crec que a tot arreu podem trobar inspiració, per això sempre tinc a mà un bloc i un llapis per fer un dibuix o el telèfon per fer una foto. Per fer les meves peces utilitzo pastes de gres i refractàries, les faig amb les tècniques de planxes i xurros, i en algunes ocasions amb torn o pessic. Totes les meves peces tenen textures, poden ser calades o tallades. Utilitzo esmalts d’alta temperatura encara que no totes les peces les esmalto, moltes d’elles les deixo amb els colors del fang. Depenent de la peça va una o dues vegades al forn.

OBRES

CONTACTA

INÉS REQUENA CERÁMICAS

· INES FERNANDEZ REQUENA ·

TELÈFON
E-MAIL
ADREÇA DE TALLER

Torres i Bages, 35
Premià de Dalt (Barcelona)
CP : 08338

WEB
TIPOLOGIA
XARXES SOCIALS

INÉS REQUENA CERÁMICAS​

PARTICIPACIONS A LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA