estudi-ceramic-00

Estudi Ceràmic [ba_Ro]

Ceràmica utilitària

Vulpellac (Girona)

PROMOCIÓ ESPECIAL ARGILLÀ 2020

preguntar a parada

DEL 25 SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2020​

BIOGRAFIA

Estudi Ceràmic [ba_Ro] és la firma creada per David Rosell i Anna Ballesté, dos ceramistes seduïts per la terra i el foc. És el coneixement de l’ofici i l’experimentació el que ens porta a evolucionar en noves formes de treballar l’argila. Entenem l’activitat artesanal com aquella que fa servir els recursos disponibles en el territori per aquest motiu en l’elaboració de les nostres vaixelles km 0 fem servir les argiles ferruginoses de la Bisbal d’Empordà, territori on treballem i vivim. En el nostre estudi podeu trobar col·leccions de vaixelles exclusives, objectes decoratius i peces d’autor.

David Rosell i Anna Ballesté

OBRA

Les argiles dúctils del territori esdevenen Terrissa Gresificada, plats de ceràmica local de màxima qualitat, vitrificats, durs, resistents i pràcticament sense porositat gràcies a la nostra exclusiva tècnica de cocció en absència d’oxigen i temperatura límit. Aquesta tècnica de cocció afecta també al color donant a cada peça una bellesa única i irrepetible. Les nostres vaixelles artesanals són fetes a mà amb argiles locals i esmalts totalment exempts de plom. Les peces es treballen una a una amb la màxima exigència, com a obres úniques. L’evolució de les tècniques, formes, acabats i colors sorgeixen de la creativitat i l’experiència en anys d’ofici per esdevenir únics i singulars. La ceràmica és avui dia un moviment artístic amb gran varietat de manifestacions, el bol, el plat, el recipient eren ja emprats pels nostres ancestres per contenir aliments en cerimònies transcendents. Actualment fem suports per fer singular l’experiència gastronòmica.

Intentem tenir sempre estoc dels nostres articles, però en algunes ocasions és possible que alguna peça no estigui en estoc. Si es dóna aquest cas, elaborarem les peces per a vosaltres manualment i podem servir-les en un termini de 4-5 setmanes. La producció 100% artesanal no és ràpida però les peces seran fetes en exclusiva per a vosaltres.

OBRES

CONTACTA

Estudi Ceràmic [ba_Ro]

· David Rosell i Anna Ballesté ·

TELÈFON
E-MAIL
ADREÇA DE TALLER
c/ Carme Carles, 9
Vulpellac (Girona)
CP : 17111
WEB
TIPOLOGIA
XARXES SOCIALS

Estudi Ceràmic [ba_Ro]​

PARTICIPACIONS A LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA