Joan i Mia BN

Ceràmica Ixió

Ceràmica utilitària
Ceràmica decorativa

Argentona (Barcelona)

PROMOCIÓ ESPECIAL ARGILLÀ 2020

20% de descompte

DEL 25 SETEMBRE AL 4 D'OCTUBRE DE 2020​

BIOGRAFIA

Membres de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica, IAC. Formats a l’escola Pau Gargallo i a l’Escola Massana respectivament, en l’especialitat de ceràmica. Han creat la marca Ixió, peces de concepte funcional però de gran subtilesa formal. Utilitzen el torn, els”marrells” i la planxa. Combinen la porcellana i la terra xamotada, dues pastes de comportaments molt diferents que li donen caràcter i expressivitat. Es un treball de molta complexitat tècnica, però el que els interessa son els resultats d’aquesta combinació. Treballen amb forn de gas a alta temperatura. La major part d’aquestes peces les comercialitzen per els circuits de fires i salons, les seves peces també les podem trobar a botigues i galeries d’arreu d’Europa. Per altra banda tenen una obra personal cadascun d’ells, que s’ha exposat en diverses galeries d’Europa i d’Àsia, i tenen obra a museus de Xina, França, Holanda, Irlanda, Itàlia, Suïssa i Àustria. Des de 1998 ho compaginen amb la tasca de mestres a l’Escola Taller de Ceràmica del Museu del Càntir d’Argentona.

Joan Serra i Mia LLauder

OBRA

Tenim una producció de peces úniques que fem conjuntament. Hem escollit l’opció valenta i diferent, la de treballar porcellana i terra refractària, per jugar amb els efectes de la tensió, amb les esquerdes i la vitrificació. L’aspecte craquelat de l’esmalt turquesa afegeix la qualitat entre la transparència lleugerament turquesa i la duresa de la terra refractària, sorprèn i no et deixa indiferent.

Terra refractària i porcellana esmaltada Peces fetes al torn i amb planxa Esmalt feldspatàtic de coure Cuita oxidant, a 1300 ° C

OBRES

CONTACTA

Ceràmica Ixió

· Joan Serra i Mia Llauder ·

TELÈFON
E-MAIL
ADREÇA DE TALLER

Veïnat De Clarà, 6
Argentona (Barcelona)
CP : 08310

WEB
TIPOLOGIA
XARXES SOCIALS

CERÀMICA IXIÓ

PARTICIPACIONS A LA FIRA ARGILLÀ ARGENTONA